Νέα Γεωργία Νέα Γενιά – ΕΘΕΑΣ: Εκδήλωση στη ΔΕΘ με θέμα την τεκμηρίωση ισχυρισμών υγείας για ελληνικά προϊόντα

Σε μια περίοδο που ο ελληνικός αγροδιατροφικός κλάδος έχει πληγεί σφοδρά από ακραία φυσικά φαινόμενα, ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.), μέσω της δράσης «Ενισχύοντας τη θέση τοπικών ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ», ενώνουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους γύρω από την τεκμηρίωση ισχυρισμών υγείας για ελληνικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ΠΟΠ & ΠΓΕ, και σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δράσης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, 11:00 – 13:00, στην Αίθουσα του 1ου Ορόφου, Περίπτερο 8, ΔΕΘ.

Στόχος είναι η υποστήριξη της τοπικής παραγωγής και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των συγκεκριμένων προϊόντων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία περισσότερο από ποτέ αναγκαία για τη στήριξη του αγροτικού ΑΕΠ στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Παραπάνω πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας στο έργο μας είναι τιμή και χαρά για την ομάδα μας, ειδικά την παρούσα περίοδο που ο κλάδος της αγροδιατροφής δοκιμάζεται άνευ προηγουμένου.